Vad ska jag läsa?

Hej kompisar,

Nytt år, nya mål. Medan jag i och för sig är ett troget fan av allt vad planering och målsättning heter, vill jag också vara någon som kan påbörja projekt varje dag oberoende av årsskifte. Men jag tänker inte ljuga. Det är ju kul att måla upp visioner kring det nya, särskilt vad gäller läsning.

Så vad ska jag läsa 2018? Jag skriver ner detta utan att ha funderat kring målen tidigare. Hoppas att de ska vara doable, heh.

IMG_0861

💌 Läsa 34 böcker. Varför just 34? Jag tänker att en bok varannan vecka ungefär borde vara en ok takt, plus några extra på sommaren.

💌 Rensa i min ”currently reading”-lista på Goodreads. Detta betyder att: Duktiga flickors revansch, The Sellout och A Christmas Carol ska läsas ut.

💌 Klippa några hyllvärmare. Sådana där som stått i bokhyllan i flera månader eller år. Förmodligen: I Love Dick, Kriget har inget kvinnligt ansikte, Allt jag inte minns, The Light We Cannot See. Med flera

💌 Mer facklitteratur! Exempelvis World Order av Henry Kissinger.

💌 En rysk bjässe. Förmodligen Dostojevskij.

Också blogga regelbundet och dela med mig mer till er med vad som är på gång. Som läget ser ut ska jag dessutom plugga litteraturvetenskap på halvfart i år! Ska bli mycket kul. Men framförallt läsa och skriva för att det är kul. Tänker trycka extra mycket på just det.

Har ni några mål för er läsning eller dylikt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s