Om februari

Alltså. Februari gick fort. Bara försvann, som sand mellan fingrarna. Jag har ju börjat med månadssammanfattningar och tänkte ta er igenom månaden, fast i siffror.

I februari:

… läste jag 1 roman, 1 drama och 5 noveller. Bränn alla broar av Siri Helle. Waiting For Godot av Samuel Beckett. The Yellow Wallpaper av Charlotte Perkins Gilman (+), Damen med hunden av Anton Checkhov (++), The Garden Party av Katherine Mansfield, Pälsen av Hjalmar Söderberg och Den svagare av Ninni Holmqvist.

… gick jag på bio 3 ggr! Ändå mycket. Såg Call Me By Your Name med Linnea, Kristina, Fanny, Meditation Park med Lejla på Feministiska filmfestivalen här i Stockholm och Wonder med Martin senast förra veckan. Försöker inkorporera mer film i mitt liv, som ett komplement till alla böcker jag läser.

… snöade det jag-vet-inte-hur-mycket.

ezgif.com-video-to-gif

…. firade jag 1 st alla hjärtans dag med Martin.

… reste jag iväg 2 gånger, en gång hem till Jönköping och en gång till London.

… skrev jag 5 inlägg på bloggen. Helt ok? Men kan ju alltid bli bättre, som man säger.

… såg 1 teater med Lejla. Vi har varit så bra på att gå på kulturevent tillsammans. Nu är hon i Sydamerika men ser fram emot att fortsätta våra äventyr i sommar.

… fick jag ett nytt blad på min Monstera!

ezgif.com-video-to-gif-2

… loggade jag +60h på min app Forest. Där planterar en virtuella träd som hindrar en från att röra resten av mobilen – klickar en upp en annan app dör trädet och poäng går förlorade. Bra grej när en behöver koncentrera sig, exempelvis på plugg. Exempelvis som jag borde göra nu istället för att skriva det här inlägget.

… hade jag 1 besök av Hannah.

ezgif.com-gif-maker

2 reaktioner till “Om februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s