Saker jag tänkt på

En gång fick jag höra att personer som skriver med en handstil som löper uppåt mot slutet av ett blankt papper är positiva människor. É contrario, folk vars handstil löper nedåt är negativa. Oklart hur sant detta är. Förmodligen inte alls.

En annan gång läste jag att den bokstav som ådrorna på din vänstra hand bildar är första bokstaven i namnet på den du kommer gifta dig med. Gulligt att min är M. Eller är det inte gulligt utan bara jätteostigt. Svårt att avgöra.

IMG_0363

Barn har inga filter och det är a. befriande b. också störigt. Träffande några små tjejer i hissen som frågade om jag bajsat i mina sopor. Eh, nej. ”Men det luktar ju så illa”, fnittrade dem och klev ur hissen. De hade fått pengar att köpa glass för. Ångrade mitt tråkiga vuxensvar. Borde ju sagt något kul.

Om 2.5 veckor har jag officiellt sommarlov! Om 3 veckor ska jag till Portugal!

När jag ska skicka bilder till mig själv döper jag alltid mejlen till ”hej”.

IMG_0364

Jag saknar min familj.

Jag tror att jag är överkänslig mot ljud. Exempel: kan knappt gå på vissa föreläsningar för kan inte koncentrera mig på röster jag tycker är jobbiga, ogillar när folk viskar.

Jordgubbar är livets bästa frukt skoja, bär!

@portionenundertian är ett grymt inspirerande Instagramkonto, drivs av Hanna Oldenmark. Hon la nyligen upp ett recept på en kaffedrink som lyder ungefär såhär: Blanda ihop 2/3 kallt kaffe med 1/3 havremjölk (jag använde Oatly’s iKaffe, mums). Lägg i 3-4 färska dadlar utan kärnor i drinken, 1 tsk kardemumma och mixa tills drinken är slät och skummig. Drick! 

Mamma brukar säga: ”vi tog ut dig i naturen när du var liten och tänkte att du skulle bli en friluftstjej, istället blev du en tjej som är rädd för smuts och spindlar”. Hah! Det stämmer ju.

Observera att detta inlägg är ett resultat av bra väder och en rastlös, prokastinerande Johanna. Hehe. Hoppas ni har en fin somrig varm glad dag. Det har jag.

 

2 reaktioner till “Saker jag tänkt på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s